U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > voor naasten
  3.  > brochure ZiekHoezoziek
  4.  > Aanmelden workshop ziekhoezoziek

Aanmelding workshop Verbindende gespreksvaardigheden voor familieleden

Aanmelden

Stuur een mail aan mmarkx@ypsilon.org.

Betaling

Nadat u zich per mail heeft aangemeld, kunt u de bijdrage overmaken op NL75 INGB 0004 736538 t.n.v. Ypsilon, onder vermelding van workshop [datum] en uw naam, woonplaats en e-mailadres. Inschrijving gaat op volgorde van ontvangst van de betaling. U ontvangt een bevestiging en nadere informatie (locatie en tijd) zodra wij uw betaling hebben ontvangen. 

Prijs

De prijs van de workshop bedraagt: € 75,- voor leden van Ypsilon en € 150,- voor niet-leden*. 

*Aangezien de contributie voor het lidmaatschap € 57,- per jaar bedraagt, kunt er ook voor kiezen lid te worden. U profiteert dan, naast het voordeel van de ledenprijs, van het complete aanbod van Ypsilon. Klik hier voor informatie over het lidmaatschap.

Annuleren

Annuleren kan uitsluitend schriftelijk of per e-mail en is mogelijk tot 14 dagen voor de datum van de workshop. De helft van het inschrijfgeld wordt gerestitueerd.

Brochure

De (online) brochure ‘Ziek? Hoezo ziek?’ gaat over verbindende gespreksvaardigheden. Deze brochure geeft achtergrondinformatie en verdieping. De brochure is voor leden gratis te downloaden

De brochure is ook als papieren versie verkrijgbaar op het landelijk bureau van Ypsilon via de webwinkel of per telefoon 088 0002120.
De prijs is € 10,50 voor leden en € 16,50 voor niet-leden en instellingen.

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggen

sluit venster