Bureau Ypsilon naar Rotterdam

Het landelijk bureau van Ypsilon verhuist in de week van 26 september naar Rotterdam. Verhuizen was noodzakelijk doordat de Parnassia/BAVO-groep, van wie Ypsilon in Voorburg huurde, het pand verlaat. Het Ypsilonteam zocht intensief naar een bereikbaar, functioneel en betaalbaar onderkomen en vond dat uiteindelijk aan het Goudseplein in Rotterdam.

Het nieuwe onderkomen is tijdelijk, zodat het bureau twee keer zal moeten verhuizen, eind september naar een krap bemeten winkelpand en een maand of drie later naar een ruimer en definitief kantoor. Een hels karwei voor het personeel, voor wie ook het gewone werk doorgaat.

Met de keuze voor Rotterdam gaat Ypsilon terug naar haar roots. In 1984 richtte Ria van der Heijden in haar huis aan de Grindweg de vereniging op. Enkele jaren later verhuisde Ypsilon naar de Kerkhoflaan in Crooswijk, waar ze tot de verhuizing naar Voorburg in 2005 bleef.

Zolang het definitieve adres nog niet bekend is, gebruikt het bureau een postbus als correspondentieadres: Postbus 715, 3000 AS Rotterdam. Gelukkig blijven het telefoonnummer (088) 000 21 20, e-mailadres: ypsilon@ypsilon.org en website: www.ypsilon.org onveranderd.

ANBI logo