CD over schizofrenie in het gezin

CD Kate

Nu te koop: Ypsilon CD ‘Kate’! De dubbel-CD bevat acht verhalen over de lotgevallen in het gezin van Kate. Kate en haar man hebben vier pubers, van wie er één psychotisch is. Ze probeert te redden wat er te redden valt en raakt regelmatig aan het einde van haar Latijn. Maar ze komt er ook weer bovenop en beschrijft die strijd met relativeringsvermogen en humor. In de verhalen, geschreven door Tineke van Pagée en voorgelezen door Ansje Adema, is de lach, maar ook de ontroering nooit ver weg.

De prachtig vormgegeven dubbel-CD is zeer herkenbaar voor moeders, vaders, broers en zussen. Hij is te bestellen bij het landelijk bureau van Ypsilon via www.ypsilon.org/webwinkel of per telefoon: 088 000 21 20. Prijs: € 15,-. Bent u lid van Ypsilon, dan geldt de ledenprijs van € 7,50! Koopt u ‘m op de Ypsilon Studiedag 2013, dan betaalt u geen portokosten.

‘Laat ik met de deur in huis vallen; mijn zoon lijdt aan schizofrenie. En dat heeft niet alleen zijn leven, maar ook het mijne en dat van ons hele gezin op zijn kop gezet.’

Met deze verzuchting begint het eerste verhaal op de dubbel-cd ‘Kate’. Auteur Tineke van Pagée schreef de verhalen voor de serie Kate die eerder in YN verscheen.

Ypsilon biedt dit nieuwe product aan voor  € 7,50 (leden) en € 15,00 (niet-leden). Te bestellen via www.ypsilon.org/webwinkel of per telefoon: 088 000 21 20.

ANBI logo