Cursus ‘ Kom op verhaal’

Wil je uitblazen, bijkomen en je verloren krachten hervinden? Zelf eens centraal staan in plaats van je zieke familielid of de hulpverlening? De cursus ‘Kom op verhaal’ helpt je daarbij!

Heeft u de cursus ‘Kom op verhaal’ vorig jaar gemist? Nu is er een nieuwe kans! Vanaf april biedt Ypsilon deze cursus voor familieleden opnieuw aan.
Onder het motto ‘Kom op verhaal’ schrijft u (delen van) uw levensverhaal, aan de hand van ‘sleutelervaringen’ en ‘keerpunten’. En dat alles onder deskundige en bezielende begeleiding. Het doel van de cursus is door schrijven te komen tot bewustwording en je krachtig voelen. 

Het gaat om creatieve uitingen, niet om de techniek. De familieleden die vorig jaar aan de cursus deelnamen waren razend enthousiast, zij gaven cijfers variërend van 8,6 tot 9,2. Tijdens de cursus krijgt u handvatten aangereikt om zelf thuis verder te schrijven. Het uitgangspunt daarbij is: alles mag, maar niets hoeft.

De cursus wordt georganiseerd voor twee groepen: een is specifiek bedoeld voor ‘kinderen-van’, de andere ‘gemengde groep’ staat open voor alle familieleden.

De groepen worden geleid door twee zeer ervaren trainers/schrijfdocenten: Monique Engelbertink van www.ervaringsverhalen.nl en Sandra Frölich van www.schrijfkompas.nl

De cursus vindt plaats in het centrum van Utrecht op de volgende vier zaterdagen: 12 april, 10 mei, 24 mei en 31 mei van 13.00 tot 16.00 uur.
De prijs voor leden bedraagt: € 125,-, voor niet-leden: € 175,-.

U kunt zich vóór 2 april aanmelden door een mail te sturen naar: hschonau@ypsilon.org o.v.v. ‘aanmelding Kom op verhaal’ en de groep waarvoor u zich wilt aanmelden: groep 1 (kind van-) of groep 2 (gemengd).

Lees het artikel ‘Schrijven is vrijheid’ in YN van een van de deelnemers aan de cursus van vorig jaar!

Volg ons op Facebook: www.facebook.com/ypsilondichtbij

Kijk voor meer informatie op www.ypsilon.org/schrijfcursus.

ANBI logo