Genomineerden Ypsilon Familiester bekend

Het Utrechtse Altrecht ABC, het ACT-team van GGZ Eindhoven en het ouder/partnerwerk van Stichting De Hoop. Dat zijn de drie genomineerden voor de Ypsilon Familiester, publieksprijs voor familiebeleid in de GGZ. Vanaf vandaag kan op www.familiester.nl worden gestemd welke van de drie afdelingen familie en naasten het best betrekt bij de behandeling van clienten in de GGZ. De winnaar wordt op 21 november bekend gemaakt op de Jubileumstudiedag van Ypsilon.

Vanaf 1 september konden familieleden en naastbetrokkenen op www.familiester.nl hun oordeel en ervaringen achterlaten. De eerste GGZ-publieksprijs leverde honderden – vaak uitgebreide – reacties op. Ypsilon selecteerde op basis van deze oordelen en ervaringen de drie genomineerden.

Met de Ypsilon Familiester wil Ypsilon laten zien wie het best gebruikmaakt van wat er al bestaat om familieleden bij de zorg te betrekken. Ypsilonvoorzitter Marja Hasert: “Ons motto is: wie zorgt, praat mee! Met deze prijs willen we de instellingen in het zonnetje zetten die familieleden echt laten meedoen, in de hoop dat andere instellingen hun voorbeeld zullen volgen.”

De Ypsilon Familiester is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Psychische Gezondheid, Fonds NutsOhra en de stichting Vrienden van Ypsilon.
 

ANBI logo