Inschrijving geopend voor MIND Familiedag

Op zaterdag 30 september organiseert Ypsilon in Amersfoort de eerste MIND Familiedag ‘Naasten in kracht’. Met een veelzijdig programma bieden we volop ruimte voor ontmoeting en het uitwisselen van informatie en ervaringen. Iedereen die zich als naaste of familielid van iemand met een psychiatrische aandoening betrokken voelt is welkom en kan zich vanaf vandaag inschrijven.

De familiedag komt dit jaar in de plaats van de jaarlijkse Ypsilon studiedag. We organiseren de familiedag samen met andere organisaties verbonden aan MIND, de beweging voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid en hun naasten.

Het programma bevat voor ieder wat wils: inhoudelijke presentaties, ervaringsverhalen en interessante workshops. Er is genoeg ruimte voor ontmoeting en contact. Maar liefst twee boeken over familie worden gepresenteerd, psychiater Wiepke Cahn schreef ‘Focus op familie’ en Ria en Wim Trinks verzamelden verhalen van Ypsilonveteranen.

Klik hier om u aan te melden, en voor meer informatie over het programma, de locatie en de toegangsprijs €30,00.

Ypsilon organiseert deze dag samen met andere MIND familie-organisaties. Wat niet verandert is de sfeer, de ontmoeting en het contact met andere Ypsilonleden, de Ypsilonstand op de informatiemarkt en de inbreng van Ypsilon in het programma.

Ypsilonleden krijgen bovendien korting op het genoemde boek 'Focus op familie' van Wiepke Cahn. Het boek 'Veteranen van Ypsilon, gesprekken met leden van het eerste uur' krijgen bezoekers van de workshop hierover cadeau.

ANBI logo