Jaarflits Ypsilon biedt 2009 in 1 oogopslag

Maar liefst 32 pagina's had Ypsilon nodig om de activiteiten in haar jubileumjaar 2009 te beschrijven. “En dan nog is het niet eens alles”, voegt Ypsilonvoorzitter Marja Hasert eraan toe. Maar voor wie dat een beetje te gortig is, heeft de vereniging iets nieuws ontwikkeld: de Jaarflits. De kleurige uitgave geeft op een dubbezijdig velletje de meest spraakmakende activiteiten weer. De uitgave is voor iedereen te downloaden via www.ypsilon.org/jaarverslag, waar ook de complete versie is te vinden. Voor digibeten is de Jaarflits daarnaast in kleine oplage gedrukt en zolang de voorraad sterkt gratis te bestellen bij het landelijk bureau.

Maar liefst 32 pagina's had Ypsilon nodig om de activiteiten in haar jubileumjaar 2009 te beschrijven. “En dan nog is het niet eens alles”, voegt Ypsilonvoorzitter Marja Hasert eraan toe. Maar voor wie dat een beetje te gortig is, heeft de vereniging iets nieuws ontwikkeld: de Jaarflits. De kleurige uitgave geeft op een dubbelzijdig velletje de meest spraakmakende activiteiten weer. De uitgave is voor iedereen te downloaden via www.ypsilon.org/jaarverslag, waar ook de complete versie is te vinden. Voor digibeten is de Jaarflits daarnaast in kleine oplage gedrukt en zolang de voorraad sterkt gratis te bestellen bij het landelijk bureau.

In korte, kernachtige stukjes verhaalt de Jaarflits over de lancering van de Triadekaart en de Ypsilon Familiester, de anti-stigmaclip die zijn primeur beleefde op Ypsilon Studiedag en het Zorgboek Schizofrenie, psychose en de naastbetrokkenen dat direct een ‘topper’ blijkt te zijn. Daarnaast gaat  de Jaarflits in op de succesvolle actie om te voorkomen dat Semap van de markt zou gaan en krijgt de lezer in een grafiekje overzichtelijk in beeld waar Ypsilon alle activiteiten van heeft betaald.
 

ANBI logo