MIND Familiedag — Inschrijving geopend!

Op zaterdag 6 oktober vindt in Amersfoort de tweede MIND Familie-/Naastendag plaats met als thema ‘Welke rol speel jij?’.

 

 

 

Het programma bevat inhoudelijke presentaties, een interactieve voorstelling van het Toetstheater, ervaringsverhalen en heel veel keuze uit interessante workshops. Daarnaast is er genoeg ruimte voor ontmoeting, contact.en het uitwisselen van informatie en ervaringen.
Iedereen die zich als naaste of familielid van iemand met een psychiatrische aandoening betrokken voelt is welkom en kan zich vanaf vandaag inschrijven.

De Familie-/Naastendag is voor Ypsilonleden de opvolger van de jaarlijkse Ypsilon studiedag. We organiseren de dag samen met andere organisaties verbonden aan MIND, de beweging voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid en hun naasten.

Klik hier om u aan te melden, en voor meer informatie over het programma, de locatie en de toegangsprijs van € 30,00.

Ypsilon organiseert deze dag samen met andere MIND familie-organisaties.  Veel Ypsilonleden denken met warme gevoelens terug aan de  Studiedag die Ypsilon jaren achtereen organiseerde. De MIND-dag is er voor alle familieleden en naasten van mensen met een psychische aandoening. Wat niet verandert is de sfeer, de ontmoeting en het contact met andere familieleden, onder wie heel veel Ypsilonleden, de Ypsilonstand op de informatiemarkt en de inbreng van Ypsilon in het programma.

ANBI logo