MIND viert verjaardag met Open MIND dag en Open MIND diner

OPEN MIND DAG (15 euro)

MIND bestaat één jaar. Dat viert ze op 22 november a.s. met de grote OPEN MIND DAG. Een dag vol sprekers, lezingen, debat, informatiemarkt, theater en workshops. Bedoeld voor alle belangstellenden: naasten, cliënten, professionals, beleidsmakers of andere geïnteresseerden.

De toegangsprijs is 15 euro 

Klik hier voor aanmelden en informatie.

 

 

OPEN MIND DINER (175 euro)

Op diezelfde dag organiseert MIND het OPEN MIND DINER. Dat is een fundraising diner, bedoeld om geld op te halen voor de MIND-projecten.

Om die reden is het toegangsbedrag hoog: 175-. Het diner is bedoeld voor leden, vrienden en (zakelijke) relaties, mensen die MIND een warm hart toedragen en financieel willen steunen. Voor dat bedrag krijgen deelnemers een uitstekend diner en een avond vol entertainment.

Isa Hoes reikt de eerste  ‘Antonie Kamerling Award’ uit aan 'de uiting (audiovisueel of boek) die openheid over psychische problemen heeft bevorderd'. Genomineerd zijn: Emma wil leven, een documentaire van Jessica Villerius; Roze wolk, een documentaire van Anne-Marieke Graafmans en Vals Alarm, een boek van Menno Oosterhoff. Klik hier om te stemmen.

Aanmelden voor het diner kan door hier te klikken. 

Leden van Ypsilon kunnen zich aanmelden voor de Open MIND dag.

Wellicht hebt u zelf belangstelling of kent u mensen die geïnteresseerd zouden zijn in het Open MIND diner. Een diner, bedoeld om fondsen te werven voor projecten van MIND. De toegangsprijs voor het diner bedraagt €175,-

 

Ypsilon maakt deel uit van MIND Landelijk Platform Geestelijke Gezondheid.

ANBI logo