MIND Ypsilon ‘Club van de week’ bij Vriendenloterij

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij: MIND Ypsilon is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Ypsilon gaat het geld gebruiken om voorlichtingsmateriaal te vertalen.

Bert Stavenuiter, directeur van MIND Ypsilon: “Dit is heel mooi! Dankzij deze bijdrage kunnen we een van onze voorlichtingsbrochures in het Arabisch laten vertalen, voor mensen die te maken hebben met iemand met psychotische klachten. We vinden het belangrijk dat iedereen deze specifieke informatie in zijn of haar eigen taal kan lezen.”

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen, dus ook voor Ypsilon. Veertig procent van de inleg gaat dan direct naar de vereniging. Klik hier voor meer informatie over meespelen.

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

ANBI logo