MIND Ypsilon heeft een nieuwe website

Onze nieuwe website is vandaag gelanceerd! Overzichtelijker, toegankelijker, met meer mogelijkheden om aan te sluiten bij andere organisaties. Moderner, met doorbladerbare versies van brochures en het magazine YN. Met iDeal voor betalingen en donaties. Interactiever, met mogelijkheden om je kennis en ervaringen in te brengen. 

Nog niet alles is al helemaal klaar. We bouwen in 2022 verder aan een nieuwe vorm voor de digitale gespreksgroepen (Ypsfam en andere), aan interactief intranet, en nog veel meer.  

Over psychose staat er genoeg op internet. Maar wat het betekent om naaste te zijn van iemand met een psychische kwetsbaarheid is nog steeds moeilijk te vinden. En ook niet wat je dan het beste kan doen en waar je daarbij hulp en steun kunt vinden. Bij Zorg voor jezelf en Zorg voor de ander vind je dat. Bij Wat te doen bij… staat informatie voor specifieke situaties, die wij naasten allemaal weleens meemaken. 

Ook hulpverleners kunnen op de nieuwe website goed terecht. Onder Hulpverlener?’ lezen ze waaróm het beter en efficiënter is om met naasten samen te werken en hoe dat zou kunnen. 

De website is gebruiksvriendelijk en te lezen op elk apparaat. 

Wat vind jij van de nieuwe website? 

Wat is je eerste indruk? Kun je vinden wat je zoekt? Of heb je suggesties voor verbetering? We horen het graag! Laat het ons weten via Annemiek de Kruif, adekruif@ypsilon.org 

Preview van onze nieuwe website
ANBI logo