MIND Ypsilon Kennissessie: 7 lessen in regionale samenwerking – De kracht van Kernkracht

Op donderdag 22 april 2021 van 19.30 tot 21.00 uur organiseert MIND Ypsilon een gratis digitale Kennissessie over regionale samenwerking.
In deze kennissessie , laten we zien hoe samenwerken in de regio alle partijen sterker maakt. De stichting Kernkracht in Midden-Holland, ooit begonnen als overleg tussen cliënten- en familieraden, is daarin een pareltje. Met Petra van Buren, directeur-bestuurder van Kernkracht en Wies van den Nieuwendijk, contactpersoon van Ypsilon Midden-Holland, ontleden we het succes. Welke inspirerende lessen kunnen Ypsilonvrijwilligers, cliënten- en naastenraden en andere regionale partners trekken om ook elders in Nederland zoiets moois en succesvols op te bouwen?
Ypsilonvrijwilligers, Ypsilonleden, naasten, wethouders, familie- en naastenraadsleden, cliëntenraadsleden, cliëntondersteuners, helpers in het sociaal domein, hulpverleners en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om deel te nemen. 

Klik hier voor meer informatie
Klik hier om je aan te melden voor deze gratis Kennissessie

MIND Ypsilon organiseert in 2021 samen met haar regionale afdelingen een serie Kennissessies over elke keer een ander onderwerp. Bij elke kennissessie hoort een thema-publicatie met achtergrondinformatie en verdieping.
Kijk op www.ypsilon.org/kennissessie voor informatie en voor de thema-publicaties.

 

 

 

ANBI logo