MIND Ypsilon kennissessie : Alles wat je altijd al aan je naaste wilde vragen maar nooit durfde

Samen met Anoiksis organiseert MIND Ypsilon op donderdag 8 juli 2021 van 19.30 tot 21.00 uur een gratis Kennissessie met als onderwerp: ‘Alles wat je altijd al aan je naaste wilde vragen, maar nooit durfde’.

Kun je iemand echt vergeven dat hij je ‘heeft laten’ opnemen? Bemoei ik me te veel met je? Wil je weten hoe separeren voor me was? Welke bijwerking vind je het meest vervelend? Zou je het me vertellen als je je medicijnen niet inneemt?

Wat je vraag ook is. In deze kennissessie kun je ‘m stellen. Op een veilige manier: anoniem of open, aan een vreemde of aan een bekende. Misschien kom je er op ideeën om ook aan je eigen naaste vragen te stellen.

Cliënten en familieleden durven niet altijd in alle openheid vragen te stellen. En ze zijn allebei naaste! In deze Kennissessie kunnen deze vragen wel gesteld worden. En ook hulpverleners hebben die schroom.

Arnold Brabander van Anoiksis en Mieke Verwoerd van Ypsilon begeleiden, beantwoorden, interpreteren of verduidelijken de vragen.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor deze gratis Kennissessie.
 
MIND Ypsilon organiseert in 2021 samen met haar regionale afdelingen een serie Kennissessies over elke keer een ander onderwerp. Bij elke kennissessie hoort een thema-publicatie met achtergrondinformatie en verdieping.
Kijk op www.ypsilon.org/kennissessie voor informatie en voor de thema-publicaties.

ANBI logo