MIND Ypsilon Kennissessie: Samen met naasten, het nieuwe normaal

'Samen met naasten, het nieuwe normaal’, heet de zesde gratis online kennissessie die MIND Ypsilon organiseert voor leden en geïnteresseerden op donderdag 16 september van 19.30 tot 21.00 uur.
Naastenadviseur Henk-Willem Klaassen en Ypsilondirecteur Bert Stavenuiter leggen uit wat jij als naaste kunt hebben aan de geheel herziene ‘generieke module Naasten’.

Met veel praktische voorbeelden. Want de naam mag dan saai zijn, belangrijk is de module wel. Wil de hulpverlener van je naaste jou geen informatie geven, luistert hij niet naar jouw argumenten, houdt je naaste jou overal buiten, houd je het niet meer vol? In de module staat precies en heel concreet hoe de hulpverlener met jou kan samenwerken en hoe hij je kan ondersteunen. Winst voor iedereen, want samenwerken levert veel op! Wil je weten hoe dat in de praktijk gaat, hoe je de hulpverlener erop kan aanspreken en welke rol je zelf kan spelen? Doe mee met de Kennissessie op 16 september.

Ypsilonleden, naasten, cliënten, hulpverleners in de ggz en het sociaal domein en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze gratis Kennissessie.

Na de kennissessie kun je de handvatten, tips en achtergrondinformatie teruglezen in de 'thema-publicatie', die elke deelnemer krijgt toegestuurd. 

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

MIND Ypsilon organiseert in 2021 samen met haar regionale afdelingen een serie online kennissessies over elke keer een ander onderwerp. Bij elke kennissessie hoort een thema-publicatie met achtergrondinformatie en verdieping.
Kijk op www.ypsilon.org/kennissessie voor informatie, aanmelden en voor de thema-publicaties.

ANBI logo