MIND Ypsilon zoekt nieuwe voorzitter

Kent of bent u de nieuwe voorzitter van MIND Ypsilon? Onder die kop heeft de vereniging van familie en naastbetrokkenen van mensen met psychosegevoeligheid vandaag een profiel op de website gezet. Nu de huidig voorzitter Jan Zandijk er bijna twee termijnen op heeft zitten is het eind dit jaar de beurt aan een opvolger.

 

Volgens het profiel, te vinden op www.ypsilon.org/voorzittersvacature, zoekt de vereniging in de functie iemand die een strategisch denker met bestuurlijke ervaring, die maatschappelijk actief is, bij voorkeur op zorginhoudelijk gebied. Bij voorkeur gaat het om iemand die familielid of naaste is van iemand met psychosegevoeligheid. Vrouwen wordt nadrukkelijk gevraagd te reageren.

De voorzitter leidt de vergaderingen van bestuur en ledenraad en is het gezicht naar buiten bij officiële contacten met derden, waaronder ministeries, zusterverenigingen en pers. Hij of zij heeft structurele afstemming met directeur. HRM zit (mede) in de portefeuille. Met de voorzitter mee telt het bestuur van MIND Ypsilon 5 leden. Er is sprake van een betrokken, open en collegiaal bestuur, meldt het profiel. MIND Ypsilon betaalt geen vacatiegeld. Gemaakte onkosten kunnen worden gedeclareerd.

Kent of bent u iemand die voldoet aan het opgestelde profiel? Spreekt deze oproep u aan? Herkent u zichzelf in de omschrijving? Stuur dan voor 30 april 2019 een briefje met uw achtergrond en CV naar het landelijk bureau van Ypsilon, Daendelsstraat 57, 2595 XT  Den Haag of mail naar bert@ypsilon.org. Ook voor informatie, onder andere over de procedure, kunt u contact opnemen met directeur Bert Stavenuiter of voorzitter Jan Zandijk.

ANBI logo