Nieuw bij Naasten in Kracht: vertel je ervaring

Wil je ook je ervaringen delen op Naasten in Kracht, maar vertel je ze liever? Dat kan vanaf nu! 

Een team van ervaren naasten luistert naar jouw verhaal en maakt er een ervaringsverhaal van. Het verhaal wordt voor plaatsing aan je voorgelegd. Deze interviewvorm is bedoeld voor wie graag zijn of haar ervaring wil delen, maar vastloopt in het opstellen ervan. Sommige mensen zijn nou eenmaal betere vertellers dan schrijvers. Zo kun je aan iemand je verhaal kwijt èn kun je met jouw ervaring andere naasten helpen.

Meld je aan door een mail te sturen naar rita@hestia-abc.nl. Rita neemt binnen enkele dagen contact met je op om de afspraak in te plannen. Vanzelfsprekend houden we daar in de huidige tijden rekening met de regels van het RIVM. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten. 

Door het vertellen van haar ervaringen kon Sara afstand nemen van de pijnlijke herinneringen. Ze voelde echt iets in zichzelf veranderen 

Naasten in Kracht is er voor partners, kinderen, ouders, broers, zussen en goede vrienden van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Ervaringsverhalen vormen het hart van www.naasteninkracht.nl. De verhalen geven naasten informatie, tips, inspiratie, troost en steun. Vooral van elkaar. 

ANBI logo