Nieuw! Interactieve special voor ‘kinderen-van’

Een interactieve special voor ‘kinderen-van’! Deze nieuwste aanwinst van Ypsilon bevat verhalen, informatie, links, tips, films en contactgegevens, specifiek gericht op (volwassen) kinderen van een ouder met een psychiatrische aandoening (KOPP). De special is een uitbreiding van het gestaag groeiende aanbod van Ypsilon voor kinderen-van.

Tot het einde van het jaar kunnen ‘kinderen-van’, lid of geen lid, gratis dit nieuwe product van Ypsilon bestellen. Ypsilon geeft niet-leden bovendien nog eens drie maanden gratis toegang tot het ledendeel van de website. Zo kunnen zij ervaren wat Ypsilon haar leden allemaal te bieden heeft. Ouders, partners en hulpverleners kunnen de mensen die zij kennen als ‘kind-van’ wijzen op de special.

De interactieve special is simpel te bestellen: Mail uw volledige naam en adres, telefoonnummer en e-mailadres naar ypsilon@ypsilon.org en u ontvangt de special – op een memorystick – zo snel mogelijk in de bus. Via de mail ontvangt u de inlogcode voor de gratis webtoegang.

“Nu pas leer ik te luisteren naar mijn eigen gevoelens, behoeften en verlangens, nu pas leer ik ze te uiten.”

“De schimmen van mijn moeder zaten in mijn hoofd.”

“Nam jij ook de verantwoordelijkheid voor de was of de boodschappen? Nam jij ook je broertje of zusje in bescherming tegen de ‘bui’ van je zieke ouder?”

“Hoe meer openheid, hoe minder problemen.”

Veel ‘kinderen-van’ of ‘KOPP-kinderen’ zullen zich in bovenstaande citaten herkennen. En herkenning is het eerste dat familieleden van mensen met een psychotische kwetsbaarheid bij Ypsilon kunnen vinden.

Bent u ouder, partner, hulpverlener of anderszins betrokken? Wijs de ‘kinderen-van’ in uw omgeving op deze special!

ANBI logo