Stem vandaag nog voor een Appeltje van Oranje en maak kans op een prijs

Nog 2 dagen kun je stemmen op een van de projecten die meedingen naar een Appeltje van Oranje. De Appeltjes van Oranje 2021 staan in het teken van Mentale Kracht en zijn daarmee echte ggz-appeltjes. Stem en steun je favoriet en maak ook zelf kans op een prijs!

Veertig projecten maken kans op een Appeltje, waaronder veel bekenden van Ypsilon: stichting Nieuw Nabuurschap, Anoiksis, Enik recovery college, de Stadskamer in Doetinchem, Nei Skoen, Suïcide Preventie Centrum, Steunpunt Stemmenhoren en maatjesprojecten, zelfregiecentra, en vriendendiensten in het hele land. Kijk hier voor alle projecten. 

De (drie) Appeltjes van Oranje worden jaarlijks uitgereikt door het Oranjefonds als blijk van waardering voor het werk en de inzet van de winnende organisatie. En om andere initiatieven te inspireren.
Tot 20 januari kan iedereen zijn stem uitbrengen. Het project met de meeste publieksstemmen gaat door naar de volgende ronde. Op 28 januari presenteren de kanshebbers hun project online aan elkaar en aan het fonds en gaan er tien finalisten door naar de laatste ronde.

De drie prijswinnaars krijgen een bronzen Appeltje van Oranje, ontworpen en gemaakt door Prinses Beatrix en een geldbedrag van € 15.000,-. Het bedrag kan vrij worden besteed binnen de doelstelling van het winnende initiatief. Koningin Máxima reikt de prijs uit.

Ook de stemmers maken dit jaar kans op een prijs. Het Oranjefonds verloot onder hen een cheque ter waarde van € 2000,= om een sociaal project naar keuze mee te verblijden.

Stemmen kan via: https://www.appeltjevanoranje.nl/
Kijk voor de deelnemende projecten op:  https://www.appeltjevanoranje.nl/projecten

 

ANBI logo