Uitzending Levy vanavond over jeugd-GGz

Vanavond gaat de eerste aflevering van de nieuwe televisieserie 'Levy' over het effect van de bezuinigingen op de jeugd-GGZ.

Avro, Nederland 2op 20.25 uur

Uit een omroepbericht:

GIDEON LEVY LEGT GEVOLGEN VAN DE CRISIS BLOOT IN NIEUWE AVRO SERIE

In de nieuwe AVRO serie ‘LEVY: Iedereen gaat het voelen’ trekt programmamaker Gideon Levy het land in om te onderzoeken wat de consequenties van de bezuinigen zijn. Gaat onze samenleving er heel anders uitzien nu er zo drastisch gekort wordt? De serie bestaat uit zes afleveringen waarin steeds een ander deelgebied onder het vergrootglas ligt.  De gevolgen van de bezuinigingen op het gebied van jeugd GGZ, cultuur, publieke omroep, justitie en defensie komen aan bod. Vanaf maandag 2 september om 20.35 uur op Nederland 2.

‘Iedereen gaat het voelen’, zo lieten Mark Rutte en Diederik Samsom Nederland weten toen ze hun regeerakkoord vol  bezuinigingen presenteerden. Die bezuinigingen zetten de samenleving verder onder druk. Wat gebeurt er wanneer de grote plannen die in Den Haag achter bureaus worden gemaakt landen in ons dagelijks leven? Wat heeft bestaansrecht en wat niet?  Gideon Levy trekt het land in en ondervindt hoe de Haagse plannen uitpakken in de praktijk. 

ANBI logo