Verkiezing Ypsilon Familiester nadert climax

Niets is zeker. Met nog een week te gaan voordat de Ypsilon Familiester wordt uitgereikt is nog allerminst zeker wie met de eer gaat strijken. Familieleden bepaalden al eerder dat ABC Altrecht te Utrecht, het ACT-team GGZ Eindhoven en Ouder/partnerwerk Stichting De Hoop in Dordrecht de 3 genomineerden zijn. In de nu lopende tweede ronde wordt echter pas echt bepaald wie er met de eerste publiekprijs in de GGZ naar huis gaat. Het is goed mogelijk dat de beslissing pas volgende week zaterdag valt, de 21e november, op de dag dat de prijs wordt uitgereikt tijdens het jubileumcongres van Ypsilon in Hilversum. Want pas halverwege die dag wordt de digitale stembus van www.familiester.nl gesloten. Belangstellenden kunnen de uitreiking nog live meemaken. Het loopt nu snel vol, maar wie snel is, vindt vast nog een plaats. Aanmelden kan via www.ypsilon.org/ikkom

Op de website van de familiester is van alle drie de genomineerde afdelingen een korte beschrijving opgenomen, afgeleid uit de ervaringen die familieleden in de eerste ronde opschreven. Een enkeling die niet goed had gelezen, heeft bezorgd gemeld dat volgorde van de beschrijvingen niet correspondeerde met de opsomming van de genomineerden. Hiervoor is echter bewust gekozen, blijkt uit het intro dat erboven staat: “Het gaat nog altijd om de inhoud. Hieronder leest u daarom in willekeurige volgorde drie beschrijvingen van de genomineerden. We hebben de oordelen samengevat en zo goed als mogelijk geanonimiseerd.”

Wie spijt heeft van zijn stem, kan altijd nog een keer stemmen. Per e-mailadres mag maar 1 keer worden gestemd, maar de laatst ingestuurde stem geldt.

ANBI logo