Verkiezingen: wat vindt u belangrijk?

Wat moet er anders de komende 4 jaar? En wat moet er juist hetzelfde moet blijven? Sluit de zorg en hulp aan bij de wensen van je naaste? Die vragen stelt het Landelijk Platform GGz met het oog op de Tweede Kamerverkiezingen die op 15 maart 2017 plaatsvinden. “Heb jij als cliënt of naaste te maken met zorg of hulp en wil je dat jouw mening gehoord wordt? Geef dan nu aan wat er volgens jou moet gebeuren. Uiteraard kun je als naaste of familielid deze enquête ook namens een cliënt invullen.”

Het kan gaan over allerlei soorten zorg: van je huisarts, het wijkteam, de thuiszorg, jeugdhulp, een psychiater of psycholoog, een medisch specialist, een verpleegkundige, een begeleider, enzovoort. Van kortdurende tot langdurige zorg en van hulp die je thuis krijgt tot zorg in een (ggz-)instelling, verpleeghuis of ziekenhuis. De resultaten van de vragenlijsten presenteert de koepelorganisatie waar ook Ypsilon onder valt tijdens een verkiezingsdebat over de zorg op 16 januari.

Het invullen van de vragenlijst kost maximaal 10 minuten. Invullen kan door hier te klikken.

Ypsilon vroeg via een eigen verkiezingsmanifest enkele maanden terug al aandacht voor de GGZ. Die document vindt u hier.

ANBI logo