Workshops bekend op MIND Familiedag

Uit maar liefst 14 workshops kunt u kiezen op de eerste MIND Familiedag ‘Naasten in kracht’ op zaterdag 30 september aanstaande in Amersfoort. Er is voor ieder wat wils. U kunt schrijven en herstellen bij ‘Kom op Verhaal’; praten met andere kinderen-van, broers en zussen, partners of ouders-van; proeven aan interactievaardigheden bij De MAT of aan maatwerk-preventie bij POM; meepraten over belangenbehartiging, over hoe u de hulpverlener meekrijgt, over overbelasting of  over de nieuwe dwangwet Wvggz en over nog veel meer.
Klik hier voor een volledig overzicht van de workshops. Schrijf u snel in voor de Familiedag en maak uw keuze.

YN

Morgen ligt YN (Ypsilon Nieuws) op uw deurmat. Daarin leest u alles over de dag, de locatie in Amersfoort en de toegangsprijs van € 30,–. Iedereen die zich als naaste of familielid van iemand met een psychiatrische aandoening betrokken voelt is welkom.
Het veelzijdige programma biedt volop ruimte voor ontmoeting en het uitwisselen van informatie en ervaringen.

De MIND Familiedag komt in plaats van de jaarlijkse Ypsilon studiedag. We organiseren de familiedag samen met andere organisaties verbonden aan MIND, de beweging voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid en hun naasten.

Het programma bevat naast de workshops inhoudelijke presentaties en ervaringsverhalen. Er is genoeg ruimte voor ontmoeting en contact. Maar liefst twee boeken over familie worden gepresenteerd, psychiater Wiepke Cahn schreef ‘Focus op familie’ en Ria en Wim Trinks verzamelden verhalen van Ypsilonveteranen.

Klik hier voor informatie over het programma, de workshops, de locatie en de toegangsprijs.
Klik hier om u direct aan te melden.

De MIND Familiedag komt in de plaats van de jaarlijkse Ypsilon Studiedag. Daarvan waardeerden familieleden de sfeer, het contact, de ontmoeting en de interessante presentaties. Al deze elementen krijgen ook op de MIND Familiedag alle aandacht. Wij hopen u en vele andere Ypsilonners op 30 september in Amersfoort te ontmoeten.

ANBI logo