Ypsilon aan het woord bij tweede talkshow van ‘Beweging in kwetsbaarheid’

“Familie en naasten zijn het laaghangend fruit bij het begrijpen en voorkomen van verward gedrag.” Met die boodschap zit Bert Stavenuiter als directeur van MIND Ypsilon morgen aan tafel tijdens de tweede talkshow van Beweging In Kwetsbaarheid. Hij vertelt waarom het belangrijk is om de leefwereld centraal te stellen. Naasten en familie zijn daar een onmisbaar onderdeel van. Later in de talkshow komen onder meer ook ervaringgsdeskundige Edo Paardekooper en herstelcoach Rokus Loopik aan het woord. Het levert een interessant programma programma op dat op dinsdag 2 maart 2021 wordt gehouden tussen 16.00 en 17.30 uur. Aanmelden kan nog en is gratis: https://lnkd.in/ew_jRXg

In de afgelopen jaren hebben maatschappelijke en sociale problemen in media, politiek én samenleving urgentie gecreëerd om actie te ondernemen. Denk aan meldingen van verward gedrag, dak- en thuisloosheid en schuldenproblematiek. Met elkaar staan we voor de uitdaging om te bouwen aan een inclusieve samenleving. Daarin hebben mensen met een (psychische) kwetsbaarheid een plek. Zij krijgen passende zorg en ondersteuning als hun deelname aan de samenleving onder druk staat. 

Van januari tot en met juni 2021 besteden ZonMw, de VNG en Impuls Werkplaats onder de noemer ‘Beweging in kwetsbaarheid’ aandacht aan verschillende thema’s die bijdragen aan een meer inclusieve samenleving met passende zorg en ondersteuning. Dat doen ze door middel van een maandelijkse talkshow, podcasts en publicaties. Dit is de tweede uit een reeks van zes 'inclusieve ontmoetingen'.

Bert Stavenuiter

 

ANBI logo