Ypsilon komt na de zomer met cursus ‘Kom op verhaal’

Vanaf september komt Ypsilon met een nieuwe cursus voor familie van mensen met een psychotische kwetsbaarheid. Onder het motto ‘Kom op verhaal’ schrijven de deelnemers (delen van) hun levensverhaal uit, brengt sleutelervaringen en keerpunten in kaart en werken deze onder begeleiding uit. Doel van de cursus is bewustwording en empowerment.

De cursus zal in het kader van het levensfaseproject van Ypsilon tegelijk worden aangeboden aan twee groepen: de eerste groep is specifiek bedoeld voor broers/zussen, de andere groep is gemengd en staat open voor alle leden. De cursus beslaat vier zaterdagmiddagen in Utrecht: 28 september, 12 en 26 oktober en 2 november, steeds van 13.00 tot 16.30 uur.

Deze cursus is uitsluitend toegankelijk voor Ypsilonleden. Omdat het gaat om een pilot zijn er geen kosten aan verbonden.

Belangstellenden kunnen zich nu al aanmelden door te mailen naar: hschonau@ypsilon.org o.v.v. ‘aanmelding Cursus Kom op verhaal’. Vermeld uw contactgegevens maar ook of u belangstelling heeft voor de broer/zus-groep of voor de gemengde groep. Wacht echter niet te lang, want voor deze pilot is het aantal deelnemers beperkt. 

ANBI logo