Ypsilon Supportloop NIET in Zeist, WEL in Rotterdam

Vanwege onvoldoende inschrijvingen gaat de Ypsilon  Supportloop op zondag 17 juni in Zeist NIET door! Het is heel jammer van de mooie wandeling en de leuke dag, waarop wij en hopelijk ook u zich hadden verheugd.

Het goede nieuws is: De Ypsilon Supportloop op zondag 30 september in Rotterdam/Bergschenhoek gaat wel door! We wandelen dan door het prachtige Hogebergsche Bos. Dit is hét moment om uzelf, uw vrienden en familie in te schrijven via www.supportloop.nl/ypsilon. Niet alleen geniet u van een gezellige en geheel verzorgde middag in de buitenlucht, vooral geeft u ons een extra financieel steuntje in de rug om onze achterban nog meer en beter te kunnen helpen. 

Iedereen kan meedoen

Iedereen is welkom! Er zijn routes van 3 en 5 kilometer, rolstoelvriendelijk en goed begaanbaar met kinderwagens.Om mee te kunnen doen betaalt u 25 euro. Voor dit bedrag steunt u ons, geniet u van een mooie wandeling en krijgt u koffie met gebak en een lunch. Maak er samen een gezellige en gezonde dag van, want wandelen is goed voor iedereen!

Steun Ypsilon

Er is nog een tweede manier om ons te helpen! Koop een of meerdere loten en ding mee naar onder andere een geheel verzorgde avond op een cruiseschip, een speelpakket, een kunstwerk of een weekendje weg. U koopt uw loten het makkelijkste online via www.supportloop.nl 

Gezellig * Gezond * Goed doen

De Supportloop is een initiatief van PGOsupport. Van de totale opbrengst van de Supportloop en de lotenverkoop gaat 80% naar uw organisatie (Ypsilon). De overige inkomsten worden door PGOsupport gebruikt voor de organisatie. Voor meer informatie en inschrijving, lotenverkoop en doneren: www.supportloop.nl/ypsilon  

Nodig familie en vrienden uit en schrijf u in! We hebben uw steun hard nodig!

Tot ziens bij de Supportloop: we kijken ernaar uit!

Aan de Supportloop is een loterij verbonden. Voor maar €5,- per lot kunt u Ypsilon extra steunen, én maakt u daarnaast kans op een mooie prijs.Wilt u zich inzetten voor Ypsilon door loten te verkopen? Via www.supportloop.nl bestelt u eenvoudig loten.

ANBI logo