Ypsilon zoekt financieel/administratief medewerker

Ypsilon is op zoek naar een nieuwe financieel/administratief medewerker. Dat blijkt uit een vacature die de vereniging vandaag online heeft gezet op www.ypsilon.org/vacature. Het gaat om een betaalde functie van 10 uur op het landelijk bureau in Voorburg. Belangstellenden wordt verzocht zo snel mogelijk, maar uiterlijk op 6 september 2009 te reageren. 

Volgens de vacaturepagina zoekt de vereniging een collega die werkt op MBO-niveau, ervaring heeft met boekhoudprogramma’s, snel zijn weg vindt in administratieve systemen, accuraat en zelfstandig werkt en het leuk vindt om te werken bij een non-profitorganisatie. Bekendheid met Accountview en kennis van subsidiestromen zijn een pre. Tot het takenpakket behoren onder meer het verwerken van facturen en boekingen in de financiële administratie, het verzorgen van betalingsopdrachten en het doorvoeren van wijzigingen in de ledenadministratie.

Ypsilon biedt een contract van een jaar, met uitzicht op verlenging voor onbepaalde duur. Salaris volgens schaal 5 van de CAO Welzijn: van 1.745 tot 2.445 euro bij 36 uur, waarbij inschaling boven het minimum mogelijk is.

Kandidaten kunnen reageren door uiterlijk op 6 september 2009 een korte brief met cv te mailen naar ypsilon@ypsilon.org of te schrijven naar Ypsilon, t.a.v. dhr. B. Stavenuiter, Prins Bernhardlaan 177, 2273 DP Voorburg.

ANBI logo