Ypsilon zoekt Medewerker Zorgverbetering

Ypsilon is op zoek naar een nieuwe Medewerker Zorgverbetering. Dat blijkt uit een vacature die de vereniging vandaag online heeft gezet op www.ypsilon.org/vacature. Het gaat om een betaalde functie van 16 tot 20 uur op het landelijk bureau in Voorburg.
Belangstellenden wordt verzocht het liefst voor 5 januari, maar uiterlijk 12 januari 2009 te reageren. 

Volgens de vacaturepagina vertaalt de nieuwe medewerker de horzelfunctie van Ypsilon naar concreet, proactief beleid. “U signaleert knelpunten, kaart ze aan bij beleidsmakers in de GGZ en bij zorgverzekeraars en bent verantwoordelijk voor het vervolg.” Bij het werk maakt hij/zij optimaal gebruik van de kennis die bij bestuur, kader (vrijwilligers), collega's en bevriende organisaties aanwezig is. De vereniging zoekt iemand die onder meer met de voeten in de GGZ staat, er plezier in heeft om mensen te inspireren, wars is van holle frasen en beschikt over een scherpe pen. De medewerker Zorgverbetering werkt in de toekomst nauw samen met de later te werven medewerker Politiek & Strategisch Beleid.

Ypsilon biedt een contract van een jaar, met uitzicht op verlenging voor onbepaalde duur. Salaris volgens schaal 9 van de CAO Welzijn: van 2.367 tot 3.438 euro bij 36 uur, waarbij inschaling boven het minimum mogelijk is.

Kandidaten kunnen reageren door een korte brief met cv te mailen naar ypsilon@ypsilon.org of te schrijven naar Ypsilon, t.a.v. dhr. B. Stavenuiter, Prins Bernhardlaan 177, 2273 DP Voorburg.

ANBI logo