Complete werkplan 2013 online gezet

 

“De wereld is in crisis en bijna iedereen lijkt zoekende naar een nieuwe rol. Zo niet Ypsilon. Het eerder afgelegde visietraject heeft gezorgd voor een stevige basis waarop ze sindsdien met steeds meer zelfvertrouwen verder bouwt.” Zo begint de inleiding van het werkplan 2013 dat Ypsilon online heeft gezet.

Met een bestuur op sterkte en ledenraad die deels is vernieuwd is de landelijke organisatie klaar om stormen te overwinnen. Geen wanhoop daarom over de snel afbrokkelende subsidie, maar gericht werken aan een organisatie die zichzelf kan bedruipen. Een vereniging die haar leden effectief kan bijstaan, in welke fase ze zich ook bevinden. En een vereniging die over de visie én de praktische tools beschikt om ook andere organisaties en instellingen in het GGZ-veld vooruit te helpen.

De 30 pagina’s van dit werkplan laten zien dat 2013 voor Ypsilon dan ook een enorm productief jaar gaat worden. Een jaar waarin ze komt met tal van nieuwe producten en diensten die familieleden helpen om niet te blijven hangen maar vérder te komen. Met herstel, niet alleen van hun naaste maar óók van zichzelf, als leidraad.

Het werkplan vindt u door hier te klikken.

ANBI logo