U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: Ypsilon Tilburg

Datum: 01-01-1970 t/m 17-12-2018

Tijd: 00:59 - 21:30

Locatie: kantine Dagbehandeling GGZ Breburg, Jan Wierhof 11, ingang Boerhaavestraat

Maandag avond 17 december om 19:30 hebben wij, traditie getrouw, onze einde jaar bijeenkomst. U bent allen van harte uitgenodigd om deze avond mee te maken. Het bestuur van Ypsilon Tilburg/Midden-Brabant hecht er aan om op deze avond met haar leden in gesprek te gaan; over persoonlijke ervaringen; over ontwikkelingen in de GGZ zorg; over Ypsilon (landelijk en regionaal); over de aandacht van de politiek enz., enz. Alles (bijna!) kan aan de orde komen. Uw bestuur zal hierin de leiding nemen, en voor zo ver dat in ons vermogen ligt u ook om te helpen of om u door te verwijzen. We hopen ook dit jaar weer op een goede opkomst van onze leden. Het informele karakter van deze avond zorgt bijna altijd voor verrassende en nieuwe ideeën, alsmede het uiten van verborgen emoties. Het is ook een ontmoetingsplaats voor nieuwe leden om met elkaar in gesprek te gaan.

In ons vorige bericht van 7 november hebben wij u ingelicht over de problematiek van een verdergaande desinteresse voor het werkgoed van Ypsilon. We moeten dit tij zien te keren. Ypsilon staat als nooit tevoren op de kaart bij de GGZ hulpverlening, Ypsilon participeert in besluitvorming over familiebeleid, Ypsilon wordt na jaren strijd serieus genomen, we praten mee. Ypsilon heeft daar jaren voor gestreden, en die strijd geven we niet op. Het kan nog steeds  beter, ook daarover willen met u praten.

Zoals gebruikelijk wordt deze einde jaar bijeenkomst ondersteunt door de GGZ Breburg. De GGZ Breburg biedt ons ook dit jaar weer het nodige aan ter ondersteuning van de inwendige mens. Dat is elk jaar een succes, en leidt steeds tot een nazit waarbij onze leden onderling in gesprek gaan.

De avond vindt plaats in de kantine van de afdeling Dagbehandeling van de GGZ Breburg, Jan Wierhof 11, ingang Boerhaavestraat te Tilburg. Er is voldoende parkeer gelegenheid op het terrein van de GGZ Breburg

Wij hopen oprecht velen van u te mogen verwelkomen.

Riet van Roozendaal, Marcel de Vries, Loes van Geijn, Frank Bouwmeester

Inlichtingen: f_bouwmeester@live.nl  de-vries-m@home.nlTerug naar agenda-overzicht
sluit venster