U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Congres: All Inclusive – destigmatisering en sociale inclusie

Datum: 01-02-2019

Tijd: 09:00 - 17:00

Locatie: The Colour Kitchen Utrecht

Klik hier voor meer informatie

Het programma is interessant voor iedereen die werkt met mensen met een psychische kwetsbaarheid, of dit nu in de zorg is, het onderwijs of als werkgever, of collega. Het maakt niet uit. Het onderwerp gaat ons allemaal aan.

Het congres is bedoeld voor iedereen die inspiratie wil opdoen om te werken aan destigmatisering en sociale inclusie.
Dagvoorzitter is Pauline Meurs, hoogleraar Erasmus Universiteit Rotterdam en voorzitter van de Raad voor de Volksgezondheid. Sprekers zijn onder anderen Jaap van Weeghel, Erik Dannenberg, Irene van de Giessen en Floor Scheepers. Naar het volledige programma en inschrijven.

Workshop Het onderwijs binnenstebuiten!

De school is voor kinderen een belangrijke context waarin ze deze overtuigingen en bijbehorend gedrag ontwikkelen. Daar ontstaan al de eerste vormen van psychische kwetsbaarheid, schaamte en isolement. Dat biedt tegelijk ook aanknopingspunten voor een tegengestelde beweging: een klimaat van zien en gezien worden, een sfeer van openheid en veiligheid en een klas waar aandacht en waardering is voor psychische diversiteit. Daarvoor ontwikkelde Samen Sterk zonder Stigma een schoolbreed programma Binnenstebuiten, waaraan tijdens het congres een van de twaalf workshop wordt gewijd. 

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster