U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Psysalon: Familievertrouwenspersoon (FVP) Noord Brabant

Datum: 01-07-2019

Tijd: 19:30 - 21:30

Locatie: Wiekendael, Kalsdonkestraat 89, Roosendaal

De fvp heeft een onafhankelijke positie: hij is niet in dienst van een GGZ instelling, maar van de Landelijke Stichting Familievertrouwenspersonen. De fvp heeft een geheimhoudingsplicht. Hij kan slechts met toestemming van de cliënt informatie verstrekken aan een derde. De diensten van de fvp zijn gratis.

Heeft uw partner, kind, ouder, broer, zus of vriend psychiatrische of verslavingsproblemen? Dan betekent dat veel voor u. Ook uw leven verandert. U hebt vragen en maakt zich zorgen. Het kan moeilijk zijn om daarover te praten met hulpverleners. Soms weet u niet meer hoe het verder moet. Dan hebt u steun en advies nodig van een deskundige: de familievertrouwenspersoon.

Mw. Bartels zal vertellen over haar werk als fvp. Er is volop gelegenheid om haar vragen te stellen.

 

De Psysalon is een ontmoetingsplaats voor de naasten van mensen met een psychotische kwetsbaarheid . Het biedt de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te ondersteunen maar ook om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.  Maar iedereen die belangstelling heeft voor psychiatrie,  geïnteresseerd is in het onderwerp is , professionals en personen met een psychische kwetsbaarheid zijn welkom.

 

Deze psy salon wordt georganiseerd door de Stichting Familieleden Psychiatrische Patiënten Westelijk Noord Brabant in samenwerking en medewerking  van de GGZ ervaringsdeskundigen (van GGZWNB)  én het  steunpunt mantelzorg Roosendaal / Rucphen, alsmede Ypsilon en Trialoog (de koepel van GGZ familieorganisaties in Noord Brabant).   

 Terug naar agenda-overzicht
sluit venster