U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Televisie-uitzending: Personen met verward gedrag thema in Pauw

Datum: 02-04-2018

Tijd: 23:00 - 23:59

Locatie: NPO1

Klik hier voor meer informatie

Op Tweede Paasdag, maandag 2 april om 23.00 besteedt Pauw op NPO1 aandacht aan de problematiek van personen met verward gedrag. Deze keer niet vanuit het perspectief van politie en overlast, maar vanuit het perspectief van de mensen om wie het gaat. Er zitten twee moeders aan tafel, één ervaringsdeskundige en één sociaal-psychiatrisch verpleegkundige.

Joke van der Meulen is een van de moeders. Zij is Ypsilon-kaderlid en vertegenwoordigt in het landelijk Schakelteam het familieperspectief. Ypsilon is blij dat mede dankzij de inspanningen van het Schakelteam er nu andere aandacht voor personen met verward gedrag in de media komt: aandacht voor de complexe problemen waar onze dierbaren en wijzelf mee te maken hebben.

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster