U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Festival: ART gaat beginnen!

Datum: 02-06-2016

Locatie: LantarenVenster, Rotterdam

Klik hier voor meer informatie

Waarom een ART-festival? Bij sommige mensen zorgen psychiatrische problemen voor zoveel beperkingen in het functioneren, dat alleen (zeer) intensieve en langdurige begeleiding en behandeling helpt in het weer zicht krijgen op herstel. Hiermee omgaan, telkens opnieuw hoop en energie vinden om te werken aan herstel is een kunst. 

De afgelopen decennia is deze groep in de vergetelheid geraakt. Iedereen moest vooruit, en alles zo veel als mogelijk ambulant. De ervaring leert dat voor deze zeer kwetsbare groep nog geen goede oplossing op maat is. Ook deze groep verdient beter en een eigentijdse en passende methodiek.                                                                                                                             

Active Recovery Triad of Actieve heRstel Triade (ART) wil daar verandering in aanbrengen. De afgelopen jaren is door een groep bevlogen pioniers bestaande uit ervaringsdeskundigen, familie en professionals (Triade) actief gewerkt om deze nieuwe Recovery-methodiek te ontwikkelen. Met als resultaat het eerste werkboek voor Active Recovery Triad! Nu is het tij

Iedere deelnemer ontvangt een gratis exemplaar. Met deze praktisch informatie krijgt u handvatten om ART in uw regio realiteit te laten worden. Hierbij staat de triade; cliënt, familie en behandelaar centraal. 

Inschrijven kan binnenkort via www.resilienceplus.nl

 

 

 

.Terug naar agenda-overzicht
sluit venster