U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Gespreksbijeenkomst: Jim van Os bij Ypsilon Delft

Datum: 03-11-2014

Tijd: 19:30 - 22:00

Locatie: GGZ Delfland

Klik hier voor meer informatie

De waarde van persoonlijk herstel en eigen kracht

Prof. Jim van Os en zijn nicht Elisabeth ter Kulve reisden op geheel verschillende wijzen door de psychiatrie maar kwamen bij hetzelfde uit: de waarde van  persoonlijk herstel en eigen kracht. 

In de film “Dwaas en Deskundig” van documentairemaakster Sanne te Pas onderzoekt Elisabeth wat de geleerden te zeggen hebben over de bipolaire stoornis waarmee zij kampt. Samen met haar neef, psychiater Jim van Os, komt zij tot de ontdekking dat de opvattingen over waanzin allesbehalve eenduidig zijn en dat er nog veel ruimte is voor onderzoek uit een onverwachte hoek: namelijk van de kant van degene die zelf in waanzin heeft verkeerd.

De film zal door prof. van Os en Elisabeth worden ingeleid. Na afloop van de film is er gelegenheid om met onze gasten in gesprek te gaan.  

-------------------------------------------------------------------------------

 

Bijeenkomsten afdeling Delft Westland Oostland

1e maandag van de maand, m.u.v. januari, juli en augustus 
Aanvang: 19.30 uur 
Locatie: GGZ Delfland, Jorisweg 2, Delft

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster