U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: Participatiedebat

Datum: 03-11-2014

Tijd: 13:00 - 16:30

Locatie: Museum Speelklok Utrecht

Klik hier voor meer informatie

LET OP: VOL! Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor dit debat.

Wat is er nodig om mensen met een fysieke of verstandelijke beperking of psychische aandoening zich meer thuis te laten voelen in de wijk? En om wederkerigheid te stimuleren? Praat hierover mee op maandag 3 november 2014 in Museum Speelklok in Utrecht tijdens het zesde Participatiedebat van Movisie.

Vanuit de ervaring en lokale kennis binnen uw organisatie kunt u relevante knelpunten aandragen en mogelijk ook suggesties geven, waar andere gemeenten (en uiteindelijk cliënten en familie) hun voordeel mee kunnen doen.  U kunt misschien ook putten uit contacten die u binnen uw gemeente heeft. Wij nodigen u daarom van harte uit om uw punten in te brengen tijdens het debat.

Jaarlijks organiseert Movisie dit Participatiedebat. Ditmaal in samenwerking met LPGGz, Ieder(in) en Binnenlands Bestuur. Klik hier voor het programma.
Tijdens deze middag wordt ook het onderzoek gepresenteerd dat LPGGz met de Ieder(in) en NPCF uitvoerde : 'Wonen is meer dan een dak boven je hoofd'. Wanneer u een exemplaar van dit rapport wilt ontvangen, kunnen we dit uiteraard ook toesturen.

Het LPGGz beschikt over een aantal gratis toegangskaarten.  Als u wilt deelnemen en meepraten is het nodig dat u zich aanmeldt vóór 15 oktober. U kunt dit doen via het onderstaande mailadres: d.korporaal@platformggz.nl . Bij overinschrijving nemen we contact met u op. 

Locatie: Museum Speelklok, Steenweg 6 in UtrechtTerug naar agenda-overzicht
sluit venster