U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Zelfmanagement van patienten met psychische problemen

Datum: 03-12-2010

Locatie: Congrescentrum Goirle

Zelfmanagement van patienten met psychische problemen
op 3 december 2010 te Goirle

Inschrijven via www.integratedcare.nl

Georganiseerd door het Julius Centrum van het UMC Utrecht, in samenwerking met het Trimbos-instituut, de Geestelijke Gezondheidszorg Westelijk Noord-Brabant en de GGZ Breburg.

Het onderwerp zelfmanagement in de zorg staat volop in de belangstelling. Patiënten worden gestimuleerd om meer en meer eigen regie te voeren over hun gezondheid. Dat is goed voor de patiënt en voor de behandeling. Er zijn echter nog veel vragen en dilemma's over aanpak van zelfmanagement. Soms lijkt het erop dat iedere instelling en iedere professional op zijn eigen houtje goed bezig is, maar onvoldoende kennis neemt van ervaringen en onderzoeksresultaten van elders. Want ook in de somatische zorg bij bijvoorbeeld patiënten met diabetes en COPD speelt zelfmanagement een grote rol.


Wij hebben dit jaar een mooi programma voor u beschikbaar met lezingen van gewaardeerde sprekers. Bent u geïnteresseerd in wat er speelt op het terrein van zelfmanagement van patiënten met psychische problemen? Schrijf u in en neem kennis van de ontwikkelingen en goede voorbeelden.
 Terug naar agenda-overzicht
sluit venster