U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Symposium: 9de Clingendael symposium "Arbeidsbesparende innovaties in de Zorg"

Datum: 04-02-2009

Tijd: 12:15 - 17:00

Locatie: Clingendael, Clingendael 7, 2597 VH Den Haag

Nationale en internationale onderzoekers en behandelaars geven - in dialoog met de aanwezigen - hun visie op arbeidsbesparende innovatiestrategieën in de zorg. De conclusies en aanbevelingen van het onderzoeksrapport "Medische innovaties en arbeidsbesparingen in de gezondheidszorg" worden tijdens deze bijeenkomst gepresenteerd. Dit rapport is opgesteld door het Haagse onderzoeks- en adviesbureau APE in samenwerking met de Vakgroep Gezondheidseconomie van de Universiteit Maastricht.

Met o.a. Prof.dr. C.A. (Flip) de Kam als dagvoorzitter, Prof.dr. W.N.J. (Wim) Groot, hoogleraar gezondheidseconomie, Dr. U. (Ulf) Persson, director Swedish Institute for Health Economics en Drs. H. (Hans) Feenstra, voorzitter Raad van Bestuur, De Friesland Zorgverzekeraar.


Het European Health Forum is een platform van o.a. zorgprofessionals, bestuurders, zorgconsumenten en de Pharmaceutical Committee van de Amerikaanse Kamer van Koophandel. Het Clingendael Symposium vindt mede plaats onder auspiciën van de Federatie van Medisch Wetenschappelijke Verenigingen (FMWV).

U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar cveltkamp@clingendael.nl.Terug naar agenda-overzicht
sluit venster