U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Lotgenotenbijeenkomst voor kinderen-van

Datum: 04-04-2009

Tijd: 13:00 - 17:00

Locatie: De Kargadoor Utrecht

Lotgenotenbijeenkomst voor kinderen-van in De Kargadoor te Utrecht van 13.00 tot 17.00 uur. Als u bij Ypsilon bekend bent als kind-van krijgt u automatisch een uitnodiging. Zo niet, vraag er dan een aan bij het landelijk bureau (088) 0002120 of via ypsilon@ypsilon.org.

De bijeenkomst is voor ‘volwassen kinderen’ van 16 tot 86 jaar.

Veel kinderen-van merken pas op volwassen leeftijd welke gevolgen het 'kind zijn van een ouder met psychische problemen voor hen heeft gehad. Ypsilon organiseert twee maal per jaar een speciale bijeenkomst om onderlinge ervaringen uit te wisselen.  'Erkenning' en 'herkenning' zijn sleutelwoorden. 
De middag wordt begeleid door Caroline Jongkamp en Jan Meijles. Beide zijn zelf ‘kind-van’ en op dit terrein ervaren gespreksleiders.
 
We nodigen u uit om aanwezig te zijn op:
Datum:             Zaterdag 4 april 2009
Aanvang:         13.00 - 17.00 uur.
Locatie:           De Kargadoor, Oudegracht 36, 3511 AP Utrecht.
 
Wij bieden onze leden de gelegenheid om op deze wijze met lotgenoten in contact te komen. Voor niet leden is de eerste keer vrijblijvend. Wanneer je eerder bent geweest maar geen lid bent van onze vereniging verzoeken wij je lid te worden. We lichten graag toe wat het lidmaatschap te bieden heeft.
 
Aan de bijeenkomst zijn geen vaste kosten verbonden. We vragen een kleine vrijwillige bijdrage. We laten het aan jou over, maar denk bijvoorbeeld aan € 3,00. In ruil daarvoor staat er een bescheiden lunch en een drankje aan het eind van de middag. We hopen op uw komst.
 


Terug naar agenda-overzicht
sluit venster