U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: Inspiratiebijeenkomst Samenspel in de GGZ

Datum: 04-11-2019

Tijd: 12:00 - 15:00

Locatie: PEP Den Haag, Riviervismarkt 2, 2513 AM Den Haag

PEP Den Haag en Kompassie organiseren de inspiratiebijeenkomst Samenspel in de GGZ. Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Mantelzorgers van een naaste met psychische problemen geven lange en intensieve zorg en hebben te maken met een wisselende zorgintensiteit. Uit onderzoek blijkt dat verschillende partijen (mantelzorger, persoon met psychische problemen, hulpverlener, rechterlijke macht en maatschappelijke omgeving) elkaar niet altijd optimaal steunen. Dit kan voor dilemma’s zorgen en brengt belangen teweeg die steeds weer met elkaar in balans moeten worden gebracht.

Deze bijeenkomst staat daarom in het teken van het gezamenlijk verkennen van wat de uitdagingen zijn binnen de samenwerking tussen in dit geheel en hoe wij dit samenspel kunnen versterken.

Fuusje de Graaff (onderzoeker van de Haagse Hogeschool) gaat in op haar onderzoek over de visies op GGZ vroeger en nu. Bert Stavenuiter (directeur van Ypsilon) en Rita van Maurik (voormalig familievertrouwenspersoon, adviesdienst Ypsilon) gaan met u in dialoog over het onderwerp.Terug naar agenda-overzicht
sluit venster