U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Themabijeenkomst: 'Dwang jij mee?'

Datum: 04-12-2018

Tijd: 19:30 - 22:00

Locatie: De Vergulde Graaf, Tiel

Klik hier voor meer informatie

Ypsilon Tiel organiseert een thema-avond over omgaan met angstig en dwangmatig gedrag van je naaste(n). Wat doet dat met jou? Wat kun jij doen? Hoe voorkom je dat je patronen in stand houdt?

De avond wordt verzorgd door Thea van Bodegraven van Sterk in Eigen Kracht Coaching. Wij kwamen Thea eerder tegen op de landelijke MIND-familiedag, haar presentatie “wie is kampioen mee-dwangen?” maakte diepe indruk op ons. We zijn dan ook hartstikke blij dat we Thea bereid gevonden hebben naar Tiel te komen.

Wat kunt u verwachten?
In deze workshop neemt Thea je mee in haar ontdekkingstocht.
Een pad van stoppen met de ander beter te willen maken naar het zelf anders te durven doen. Liefdevol en zorgvuldig. Over haar eigen angst, verantwoordelijk zijn en voelen, duidelijk zijn en grenzen durven stellen. Over het effect dat dit heeft gehad. Niet alleen op haarzelf, maar ook op haar gezinsleden.

Een actieve workshop omdat Thea uit ervaring weet dat naasten genoeg kennis hebben van de GGZ-diagnoses. Maar durf je het aan om te voelen hoe het zou zijn als jij het anders zou doen? Zelfs in jouw situatie!

Praktische informatie 
Voor wie: Voor iedereen die naaste is van iemand met psychiatrische en/of verslavingsproblematiek. Andere betrokkenen en geïnteresseerden zijn van harte welkom (hulpverleners!).
Wanneer: We beginnen om 19.30 (inloop vanaf 19.15) en het duurt tot 22.00.
Kosten: De avond is gratis voor Ypsilon (steun)leden. Voor alle andere betrokkenen en belangstellenden vragen we een geringe bijdrage van €10,00. Koffie, thee en na afloop een drankje is natuurlijk voor iedereen gratis.
Aanmelden: In verband met de catering en het klaarzetten van de stoelen willen we graag uiterlijk zondag 2 december weten wie er komen. Aanmelden kan via deze link.

  

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster