U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: “Aanschuiftafel” van MIND Ypsilon Tiel

Datum: 05-03-2020

Tijd: 18:00 - 21:00

Locatie: De Vergulde Graaf, De Vier Gravinnen 2, 4001 RZ Tiel

Klik hier voor meer informatie

Wat is de aanschuiftafel ook al weer? 

Iedere maand kan iedereen die naaste is van iemand met psychiatrische en/of verslavingsproblematiek aanschuiven om elkaar te ontmoeten. Onder het genot van een hapje eten kun je makkelijk een gesprek voeren als “lotgenoten” onder elkaar. Er worden ervaringen gedeeld, gehuild en gelachen. Je hoeft niks uit te leggen, we begrijpen elkaar, omdat we het ook meegemaakt hebben.  

Praktische informatie: 
De “Aanschuiftafel” vindt iedere eerste donderdag van de maand plaats in sociaal restaurant “De Vergulde Graaf” (De Vier Gravinnen 2 in 4001 RZ Tiel). Zij bieden een drie gangen dagmenu aan voor €  9,95  (excl. drankjes). De avond begint om 18.00 uur (de keuken sluit om 19.00 uur, het restaurant natuurlijk niet). De kosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelden:
Om zicht te hebben op het aantal mensen dat deze keer komt “aanschuiven” vinden we het prettig als u zich uiterlijk één dag van te voren (woensdag) aanmeldt via deze link, zodat we de kok en zijn personeel van te voren kunnen informeren.

Bent u geïnteresseerd, maar voelt u een drempel? Laat het ons weten via info@ypsilontiel.nl, we zijn graag bereid vooraf kennis met u te maken.Terug naar agenda-overzicht
sluit venster