U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Gespreksavond

Datum: 06-06-2016

Tijd: 19:00 - 21:30

Locatie: Deventer, Café de Hoop aan de Bagijnenstraat 56 in het centrum

Wij geven op deze avond ditmaal aan ieder de gelegenheid om tops en flops met elkaar te delen. Zo willen wij openheid creëren over de impact van psychische aandoeningen, de gevolgen hiervan en wat dat doet met naasten en gezinsleden: in positieve zin en negatieve zin.

De organisatie is in handen van de werkgroep Ypsilon Deventer. Zij zijn familie-ervaringsdeskundigen. Zij gaan uit van de mogelijkheden die er zijn om als naaste met deze kwetsbaarheid om te gaan en deze te accepteren. Behalve het aanbieden van een gespreksgroep, ondersteunen zij onderstaande initiatieven en zullen zij de stand van zaken aangeven:

  • een ouderinitiatief waarbij mogelijkheden in Deventer worden onderzocht om een eigen veilige woonplek voor mensen met een psychotische kwetsbaarheid te realiseren. De woonbegeleiding richt zich op herstel en zal op maat worden gegeven. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij wmfseine@gmail.com
     
  • De organisatie van een training in het najaar van 2016 om de rol van mantelzorgers te versterken. Thema is: Nieuwe manieren van denken mogelijk maken over de sociale integratie, educatie en mogelijkheden voor werk voor kwetsbare naasten. Vooraanmelding bij nijnanten@gmail.com

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster