U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Crossing Borders

Datum: 06-10-2011 t/m 07-10-2011

Locatie: Rotterdam

Het 9e nationale (F)ACT-congres gaat internationaal:

Crossing Borders

Geopend door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet

Informatie op:
www.eaof.org of info@eaof.org
Vertegenwoordigers van familieleden- en clientenorganisaties krijgen 20 procent korting op de toegangsprijs als ze vermelden op het registratieformulier: "afgesproken clientenkorting".

Het negende Nederlandse (F)ACT congres in 2011 gaat internationaal!  De European Assertive Outreach Foundation organiseert samen met het CCAF het Eerste Europese (F)ACT congres. Het doel van dit congres is het stimuleren van practice- en evidence based modellen van ambulante zorg in Europa. Momenteel verschilt de behandeling van patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen sterk tussen de Europese landen.
Er bestaat geen algemeen geaccepteerd model. De wijze waarop ieder land de zorg organiseert wordt
vooral bepaald door de nationale context. Sommige landen hebben ambulante behandelteams en/of
(F)ACT teams, terwijl in andere landen de zorg vooral vanuit het psychiatrisch ziekenhuis gegeven wordt.
De bedoeling van het Eerste Europese (F)ACT congres is om tot een internationale uitwisseling te komen over onderwerpen zoals modellen voor ambulante zorg, bemoeizorg, implementatie van evidence based practices, rehabilitatie en herstel en ambulantisering. Het congres is bedoeld voor (F)ACT medewerkers, andere professionals uit de GGz, managers, beleidsmakers en vertegenwoordigers van patiënten en familieverenigingen. Wij nodigen u van harte uit om dit congres bij te wonen. Naast een volledig Engelstalig programma, worden er ook twee Nederlandstalige workshopseries aangeboden.
 Terug naar agenda-overzicht
sluit venster