U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst voor (volwassen) kinderen-van

Datum: 06-10-2012

Tijd: 13:00 - 16:30

Locatie: De Kargadoor Utrecht

“Ik weet al jaren dat mijn moeder psychische problemen heeft, maar dacht altijd dat ik daar geen last van had. Sinds een jaar heb ik voor het eerst een vaste partner. Ik merk nu dat haar moeder heel anders met haar en haar broers omgaat dan ik gewend ben. Zij vraagt aan haar en haar broers hoe het met hen gaat, toont belangstelling en zegt dat ze ervan geniet, als het goed met hen gaat. Ik ben dat helemaal niet gewend.”

Herken je dit gevoel of merk je op een andere manier dat je anders met je gevoelens omgaat dan veel andere mensen, terwijl je een ouder hebt die psychische problemen heeft of heeft gehad? Dan kan het goed zijn om je ervaringen daarover een keer uit te wisselen met andere volwassen kinderen van ouders met psychische problemen. 

Ypsilon organiseert op zaterdag 6 oktober 2012 de landelijke bijeenkomst voor

Kinderen van Ouders met Psychische Problemen.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor volwassen kinderen van 17 tot 71 en wordt gehouden van 13.00 – 16.30 u.

Lokatie: de Kargadoor
Oude Gracht 36   3511 AP Utrecht.   

Op deze bijeenkomst kunnen volwassen zonen en dochters van een ouder met psychische problemen vanaf 17 jaar hun ervaringen en gevoelens daarover met elkaar delen. Delen van deze emoties is belangrijk, omdat andere mensen vaak niet snappen wat jij meemaakt, omdat andere mensen vaak geen idee hebben wat het betekent om als kind met een ouder met psychische problemen opgegroeid te zijn.

De bijeenkomst wordt begeleid door twee ervaringsdeskundigen van Ypsilon, die zelf ook weten hoe het voelt om ‘Kind van’ te zijn.

Mocht je benieuwd zijn  naar hoe het is om je ervaringen met lotgenoten te delen, geef je dan op voor deze bijeenkomst.     Terug naar agenda-overzicht
sluit venster