U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Presentatie: Wetenschapsavond Ypsilon Utrecht

Datum: 06-10-2020

Tijd: 19:00 - 20:00

Locatie: Online

Ypsilon Utrecht gaat u, in samenwerking met patiëntenvereniging Anoiksis, iets nieuws bieden: wetenschapsavonden met de Groningse hoogleraar psychiater Iris Sommer en haar team van onderzoekers. Deze avonden gaan we verzorgen via het bekende videoprogramma Zoom. Ze staan los van de 'gewone' Ypsilon Utrecht avonden op elke tweede dinsdag van de maand.

De nieuwe wetenschapsavonden zullen een paar keer per jaar plaatsvinden. Iris vraagt één of twee van haar teamleden om te vertellen over onderzoeken waar ze mee bezig zijn op het gebied van hersenen en psychiatrie.
De wetenschapsavonden zijn óók toegankelijk voor patiënten en naastbetrokkenen die geen lid zijn van Anoiksis of Ypsilon.

De eerste van deze wetenschapsavonden zal plaatsvinden op dinsdag 6 oktober, van 19.00 uur tot ongeveer 20.00 uur. Iris Sommer zal zelf zal vertellen over het verband tussen ontsteking en psychose. En Moni Germann zal vertellen over haar onderzoek naar het aantal verbindingen in onze hersenen.

Als u wilt deelnemen, stuur dan een mail via ypsilonutrecht@netland.nl om de inloggegevens voor Zoom te ontvangen.Terug naar agenda-overzicht
sluit venster