U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: Kind van Dag 2021 ‘KOPP in relatie tot anderen’

Datum: 06-11-2021

Tijd: 10:00 - 16:30

Locatie: Corderius College in Amersfoort

Klik hier voor meer informatie

De Kind van Dag is een ontmoetingsdag voor volwassen KOPP (Kind van Ouder met Psychische Problemen) en KOV (Kind van Ouder met een verslaving). Onze jaarlijkse Kind van Dag wordt door de deelnemers altijd hoog gewaardeerd. Het is een dag met herkenning, erkenning en diepgang in een veilige, informele sfeer. Natuurlijk georganiseerd door vrijwilligers die allen zelf kind van zijn. In het ochtendprogramma is er een spreker of lezing, in de middag zijn er diverse workshops. Wie eens geweest is, komt het volgende jaar weer!

Deze dag is er voor volwassen kinderen van ouders met psychische, psychiatrische, of verslavingsproblemen. Jij krijgt hier de ruimte om jezelf te zijn en om ontspannende en verbindende activiteiten te doen samen met mensen die in een zelfde soort achtergrond hebben. Ook partners van kinderen van zijn welkom!

Het thema voor de Kind van Dag is dit jaar ‘KOPP in relatie tot anderen.’ Trainer en coach Jacqui Halmans zal een interactieve presentatie over dit thema verzorgen. Centraal in de presentatie staan de 5 egotoestanden uit de Transactionele Analyse. Door je meer bewust te worden van de egotoestanden die het vaker voor het zeggen hebben, ben je in staat alle egotoestanden functioneel in te zetten in je communicatie met anderen. Terug naar agenda-overzicht
sluit venster