U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: Kennismakingsbijeenkomst Anoiksis en Ypsilon

Datum: 07-07-2021

Tijd: 13:00 - 16:00

Locatie: Westdijk 45 in Hellevoetsluis

Graag nodigen wij u uit voor een kennismakingsbijeenkomst.

Deze bijeenkomst is voor leden van Ypsilon en Anoiksis, maar ook niet-leden zijn van harte welkom. De middag is voor iedereen met een psychische kwetsbaarheid en hun naastbetrokkenen (ouders, vriend, vriendin, een buurvrouw of vrijwilliger). We bieden een veilige en beschermde omgeving, waar we openstaan voor elkaars verhaal.

De middag is o.a. om meer openheid en begrip voor elkaar te krijgen, voor meer rust en balans. Maar ook om informatie met elkaar uit te wisselen. Wat heb je nodig in je proces naar herstel? Wie kan je daarbij helpen? Waar vind je goede zorg? Wat is de rol van de gemeente en de zorginstelling? Allemaal onderwerpen die aan bod kunnen komen.
Deze middag op 7 juli is speciaal bedoeld om te inventariseren waar de behoeften aan activiteiten en informatie liggen. Wij maken dan na deze 1e bijeenkomst een programma voor de daaropvolgende maanden.

Meer weten?
tuur een mailtje naar: aglaia.fatima@gmail.com of mieke.graaf@planet.nl dan bellen wij zo spoedig mogelijk terug.
Graag tot ziens op 7 juli!

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster