U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Evenement: Night Tea

Datum: 07-11-2017

Tijd: 18:00 - 21:00

Locatie: Kompassie, Den Haag

Klik hier voor meer informatie

Van 6 t/m 11 november is het de week van de Mantelzorg. Dan wordt iedereen die vrijwillig en gedurende langere tijd voor een kennis, vriend of familielid zorgt extra in het zonnetje gezet. Speciaal voor de mantelzorgers GGz, die de zorg dragen voor een psychisch ziek familielid of voor een naaste, organiseert Kompassie op dinsdagavond 7 november een Night Tea. Tijdens deze avond hoeft er even helemaal niets en is er tijd voor ontspanning. We gaan met elkaar genieten van lekkere hapjes en drankjes en kijken een ‘feel good’ film. Uiteraard is er gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan. Vanuit Kompassie is in elk geval de coördinator Mantelzorg aanwezig en enkele vrijwillige familiecoaches. Maar stil genieten mag natuurlijk ook.

Het programma
18:00 uur: inloop. Er worden soep en quiches geserveerd en natuurlijk wat te drinken.
19:00 uur: start film
20:00 uur: pauze, met koffie, thee en zoete lekkernijen.
20:30 uur: vervolg van de film
21:00 uur: napraten, met een drankje

Aanmelden
Deelname aan deze avond is kosteloos, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Dit kan per mail bij Miranda Vogel via m.vogel@kompassie.nl.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over het Mantelzorgproject van Kompassie of spreken met een familiecoach? Neem dan contact op met Rita van Maurik,
r.vanmaurik@kompassie.nl of M (06) 250 35 269.Terug naar agenda-overzicht
sluit venster