U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: Afdeling Deventer

Datum: 08-06-2015

Tijd: 19:00 - 21:30

Locatie: Café de Hoop, Deventer

Klik hier voor meer informatie

Op maandag 8 juni as. zal in Deventer weer een ontmoetingsgelegenheid zijn voor naasten van mensen met een kwetsbaarheid voor psychoses. Tijdens deze bijeenkomst wordt een workshop gehouden aan de hand van het spel 'Een steekje los?' onder leiding van een medewerker van Vriendendiensten Deventer.

De bijeenkomst wordt gehouden in Café de Hoop op de nieuwe locatie: Bagijnenstraat 56, in het centrum van Deventer. Belangstellenden uit Deventer en omstreken zijn van harte welkom vanaf 17.30 uur om samen een warme maaltijd te gebruiken. Deze duurt van 18.00 – 19.00 uur en kost € 4,50. Opgave vóór vrijdag 5 juni via: E nijnanten@gmail.com of (M) 06 239 402 83. 
Wilt u die overslaan dan bent u welkom om 19.00 uur. De bijeenkomst duurt tot 21.30 uur.

Thema: spel ‘Een steekje los?’
'Een Steekje Los?' is een educatief spel waarbij je spelenderwijs in gesprek gaat over geestelijke gezondheid en de kwaliteit van leven aan de hand van verschillende thema’s en werkvormen. Het spel bevat diepgang en humor. In november vorig jaar wonnen de makers van dit spel (Zorgbelang Gelderland) uit handen van Stg. VOORZORG UTRECHT de innovatieprijs voor dit veelzijdige spel!
Een quote uit het juryrapport: “Omdat het een uniek en flexibel spel is, voor iedereen die een raakvlak heeft met psychische gezondheid. Het kan gespeeld worden als gezelschapsspel met een knipoog naar de psychiatrie. Maar het kan ook uitstekend ingezet worden tijdens gespreksgroepen voor meer diepgang”. Vandaar dat wij deze workshop van harte aan onze gespreksgroep aanbieden! Terug naar agenda-overzicht
sluit venster