U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: Verslavingen georganiseerd door Ypsilon Utrecht

Datum: 09-02-2021

Tijd: 20:00 - 21:30

Locatie: Online via ZOOM!

Philip Goedkoop van Jellinek is die avond onze gast. Zoals u waarschijnlijk weet, is Jellinek gespecialiseerd in verslavingszorg. Philip is daar senior preventiemedewerker; ik ken hem als iemand die zéér deskundig is en ook zeer bevlogen. Hij komt ons vertellen over verslavingsproblematiek in combinatie met andere psychiatrische problemen. Hij zal ongetwijfeld open staan voor het beantwoorden van onze vragen.

Verslaving komt helaas veel voor bij mensen met een psychiatrische aandoening. Harddrugs, softdrugs, alcohol, gokken, porno en, niet te vergeten, nicotineverslaving, Ik heb Philip gevraagd om ook aandacht te geven aan die nicotineverslaving omdat ook daardoor de levenskwaliteit en de levensduur van betrokkenen ernstig in de knel komt.

We gebruiken het video programma “zoom”. U kunt dat gebruiken op uw computer of op uw telefoon. U kunt ervoor kiezen om uw camera “aan” of “uit” te zetten.

Als u wilt deelnemen, stuur mij dan meteen even een mailtje via ypsilonutrecht@netland.nl . Dan stuur ik u tijdig de inloggegevens voor Zoom.

Ik hoop u dan, via de video, te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Tom  Rusting

Afdelingsvoorzitter Ypsilon Utrecht

Ypsilon leden van andere afdelingen zijn uiteraard ook welkom.Terug naar agenda-overzicht
sluit venster